|
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
676
|
Pranešimo tema: Re: Apie absoliučiai belenką: ką veikiu, kas prisvilo ir pan. Parašytas: Balandis 21st, 2017, 7:58 pm |
|
Servus Servorum Užsiregistravo: Spalis 11th, 2009, 11:08 pm Pranešimai: 10966
|
sauleegrazza rašė: Sveikučiai, ką jūs?  Jau važinėju, nors orai dar nelabai džiugina
Į viršų |
|
 |
sauleegrazza
|
Pranešimo tema: Re: Apie absoliučiai belenką: ką veikiu, kas prisvilo ir pan. Parašytas: Balandis 21st, 2017, 8:27 pm |
|
Hero of 777 Užsiregistravo: Sausis 6th, 2010, 9:32 pm Pranešimai: 3570
|
Aha, sušlapau eidama namo 
_________________ Some people come in your life as blessings, others come in your life as lessons..
|
|
Į viršų |
|
 |
Atleisk
|
Pranešimo tema: Re: Apie absoliučiai belenką: ką veikiu, kas prisvilo ir pan. Parašytas: Balandis 23rd, 2017, 10:12 pm |
|
Servus Servorum Užsiregistravo: Rugsėjis 6th, 2009, 12:40 pm Pranešimai: 5103
|
em... na, gyvenam... po truputį... su atradimais ir praradimais... tiesa, praradimai kažkodėl veikia labiau nei atradimai  vis dar neišaugu iš to naivumo... o galėčiau jau, galėčiau...
_________________ Aš - ne Dievas, kad atleisčiau.
|
|
Į viršų |
|
 |
sauleegrazza
|
Pranešimo tema: Re: Apie absoliučiai belenką: ką veikiu, kas prisvilo ir pan. Parašytas: Balandis 25th, 2017, 7:32 pm |
|
|
Atleisk, kažkaip keista girdėti, jog esi naivi  (nieko asmeniško)  ir aš jaučiu, kad greit prarasiu apvalią sumelę, jei nespėsiu baigti darbo. Gal kas nors esat kurę internetinę apklausą? Padėkit, plyyyyyzz nes man jau visai šakės 
_________________ Some people come in your life as blessings, others come in your life as lessons..
|
|
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
Atleisk
|
Pranešimo tema: Re: Apie absoliučiai belenką: ką veikiu, kas prisvilo ir pan. Parašytas: Balandis 25th, 2017, 7:52 pm |
|
|
apklausa.lt google'e irgi gali sukurti apklausą (google forms naudoki) su google.com yra patogesnė, tačiau ten reikia labiau tikslinė apklausa, t.y. apklausos link'ą siunti tiems, kas nori, kad užpildytų. lApklausa.lt irgi patogi, bet jei siųsi pakvietimus e-mail'ais, tai nueis į spam'ą, tad geriau apklausos link'ą siųsti arba tiesioginiu laišku, arba daryti... kaip visi daro, kai baigiamuosius rašo: postas fb "labai reikia jūsų pagalbytės užpildant anketytę. padarykite gerą darbėlį, užsidirbkite karmai taškelį" ir pan.  (tuo pačiu principu gali platint ir apie google forms sukurtą anketą).
|
|
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
sauleegrazza
|
Pranešimo tema: Re: Apie absoliučiai belenką: ką veikiu, kas prisvilo ir pan. Parašytas: Balandis 25th, 2017, 7:56 pm |
|
|
iki tiek man aišku  užsiregistravau apklausa.lt bet nemoku naudotis ja. pvz, man reikia surašyti kelis atskymo variantus, ir palikit paskutinį pasirinkimą „kita“ kad eitų įrašyti savo variantą. O vėliau turbūt susidursiu su kitomis problemomis 
|
|
Į viršų |
|
 |
panda
|
Pranešimo tema: Re: Apie absoliučiai belenką: ką veikiu, kas prisvilo ir pan. Parašytas: Gegužė 26th, 2017, 1:38 am |
|
Egzorcistas Užsiregistravo: Spalis 7th, 2010, 4:56 pm Pranešimai: 589
|
Puku rašė: Ne jeptuvėj esmė.... Su meile reikia  Ir ne meileje esme. Siaip. Kai buitis prispiria, tai vai vai vai ta meile,.
|
|
Į viršų |
|
 |
Atleisk
|
Pranešimo tema: Re: Apie absoliučiai belenką: ką veikiu, kas prisvilo ir pan. Parašytas: Birželis 13th, 2017, 1:00 am |
|
|
Filosofinis toks: jei man nėra vietos Bažnyčioje, kodėl mano gyvenime turi būti vietos Bažnyčiai?.. still thinking...
|
|
Į viršų |
|
 |
fox'as
|
Pranešimo tema: Re: Apie absoliučiai belenką: ką veikiu, kas prisvilo ir pan. Parašytas: Birželis 13th, 2017, 10:11 am |
|
Site Admin Užsiregistravo: Rugpjūtis 14th, 2009, 12:18 am Pranešimai: 7524 Miestas: K Pax
|
Susirask didenę bažnyčią ir probleos nėr
_________________ https://www.facebook.com/paranormalu https://www.facebook.com/ParanormalusHumoras
|
|
Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
 |
|
 |