|
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
Puku
|
Pranešimo tema: Re: "Išgelbėk draugą!" Parašytas: Kovas 7th, 2013, 10:40 pm |
|
Servus Servorum Užsiregistravo: Rugsėjis 14th, 2010, 8:02 pm Pranešimai: 7500
|
Pauliukas rašė: insanity rašė: Ir landžiosi paskiau pastoviai į okultistės kompiuterį pasižiūrėti ką ji veikia?  aišku, peržiūrėsiu visas foto, fb visokių nesąmonių prirašysiu o jei rimtai, tai kai prisijungia prie tavęs, tu matai ką kitas žmogus pas tave pc daro  ir norint prisijungti turi suvesti kodą, kurį kiekvieną kartą paleidus TeamViewer sugeneruoja iš naujo  Agam mano vyras irgi taip kompus taiso per atstumą. Baisiausiai pykstu - nes ineto resusrso reik - man laptope tuomet youtube stabdo.... 
|
|
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
Pauliukas
|
Pranešimo tema: Re: "Išgelbėk draugą!" Parašytas: Kovas 7th, 2013, 11:13 pm |
|
Ištikimasis Užsiregistravo: Lapkritis 27th, 2009, 11:48 pm Pranešimai: 1382 Miestas: Aalborg
|
Puku rašė: Agam mano vyras irgi taip kompus taiso per atstumą. Baisiausiai pykstu - nes ineto resusrso reik - man laptope tuomet youtube stabdo.... kas gali būti blogiau už nekraunančią youtubę?  turbūt dingęs internetas 
_________________ Sakykime TAIP viskam kas gera!! :)
|
|
Į viršų |
|
 |
Puku
|
Pranešimo tema: Re: "Išgelbėk draugą!" Parašytas: Kovas 8th, 2013, 12:44 am |
|
Servus Servorum Užsiregistravo: Rugsėjis 14th, 2010, 8:02 pm Pranešimai: 7500
|
Pauliukas rašė: Puku rašė: Agam mano vyras irgi taip kompus taiso per atstumą. Baisiausiai pykstu - nes ineto resusrso reik - man laptope tuomet youtube stabdo.... kas gali būti blogiau už nekraunančią youtubę?  turbūt dingęs internetas  tame tarpe yra game lag'as. nors tai turbūt lenkia net ineto nebuvimą 
|
|
Į viršų |
|
 |
OKULTISTE
|
Pranešimo tema: Re: "Išgelbėk draugą!" Parašytas: Kovas 13th, 2013, 8:55 pm |
|
Hero of 777 Užsiregistravo: Spalis 10th, 2009, 4:03 pm Pranešimai: 2395
|
Auč... Tai pas mane per tą pusmetį uoj, kiek šlamšto gali būti... Hm... Gal tikrai leisti peržiūrėti visas foto ir fb pritrolinti?
_________________ KLIEDŽIU...
|
|
Į viršų |
|
 |
Pauliukas
|
Pranešimo tema: Re: "Išgelbėk draugą!" Parašytas: Kovas 13th, 2013, 11:29 pm |
|
Ištikimasis Užsiregistravo: Lapkritis 27th, 2009, 11:48 pm Pranešimai: 1382 Miestas: Aalborg
|
OKULTISTE rašė: Auč... Tai pas mane per tą pusmetį uoj, kiek šlamšto gali būti... Hm... Gal tikrai leisti peržiūrėti visas foto ir fb pritrolinti? tai jei ką rašyk - išvalysma tavo kompiuteruką! 
_________________ Sakykime TAIP viskam kas gera!! :)
|
|
Į viršų |
|
 |
kukulis
|
Pranešimo tema: Re: "Išgelbėk draugą!" Parašytas: Rugsėjis 13th, 2013, 10:39 am |
|
Hero of 777 Užsiregistravo: Gegužė 18th, 2010, 1:24 pm Pranešimai: 4675 Miestas: Kaunas
|
Gal kas galėtų man paakomponuoti gitara spalio 26 dieną lūpinių armonikėlių minifestivalyje? Būtų gerai padaryti pora repeticijų prieš renginį 
_________________ O kraujau ir vandenie! Kurs ištryškai iš Jėzaus širdies, Kaip Dievo begalinio gailestingumo mums versmė. Pasitikiu tavimi!
|
|
Į viršų |
|
 |
sauleegrazza
|
Pranešimo tema: Re: "Išgelbėk draugą!" Parašytas: Gruodis 10th, 2014, 11:36 am |
|
Hero of 777 Užsiregistravo: Sausis 6th, 2010, 9:32 pm Pranešimai: 3570
|
Sveiki, Gal kažko nemoku ar nežinau, bet gal galėsite mane apšviesti, kodėl neina nuspalvinti ar kitaip pagražinti savo parašo? Čia gal dėl kokių techninių trukdžių? Nors man niekada tai nepavykdavo.... 
_________________ Some people come in your life as blessings, others come in your life as lessons..
|
|
Į viršų |
|
 |
fox'as
|
Pranešimo tema: Re: "Išgelbėk draugą!" Parašytas: Gruodis 10th, 2014, 3:31 pm |
|
Site Admin Užsiregistravo: Rugpjūtis 14th, 2009, 12:18 am Pranešimai: 7524 Miestas: K Pax
|
Na kad viskas rodos veikia. O tu pažymi tekstą prieš spausdama spalvą?
_________________ https://www.facebook.com/paranormalu https://www.facebook.com/ParanormalusHumoras
|
|
Į viršų |
|
 |
sauleegrazza
|
Pranešimo tema: Re: "Išgelbėk draugą!" Parašytas: Gruodis 10th, 2014, 4:32 pm |
|
|
Pažymiu. bet vis tiek nenuspalvina, tik laužtiniuose skliaustuose rašo "color" 
_________________ Some people come in your life as blessings, others come in your life as lessons..
|
|
Į viršų |
|
 |
fox'as
|
Pranešimo tema: Re: "Išgelbėk draugą!" Parašytas: Gruodis 10th, 2014, 4:36 pm |
|
Site Admin Užsiregistravo: Rugpjūtis 14th, 2009, 12:18 am Pranešimai: 7524 Miestas: K Pax
|
keista...
_________________ https://www.facebook.com/paranormalu https://www.facebook.com/ParanormalusHumoras
|
|
Į viršų |
|
 |
sauleegrazza
|
Pranešimo tema: Re: "Išgelbėk draugą!" Parašytas: Gruodis 10th, 2014, 4:41 pm |
|
|
Taip. Pažymėjau tekstą, pasirinkau spalvą ir štai kaip tai atrodo... (žr. žemyn  )
|
|
Į viršų |
|
 |
fox'as
|
Pranešimo tema: Re: "Išgelbėk draugą!" Parašytas: Gruodis 10th, 2014, 4:48 pm |
|
|
Įlindau į tavo profilį ir patikrinau kas ten negerai. Tai buvai išjungusi Išjungti BBKodą, Išjungti šypsenėles, Išjungti automatinį URL adresų apdorojimą, todėl ir nerodė  Dabar užmečiau bet kokią spalvą. Jei nerodys, tai nuimk varneles nuo šitų trijų funkcijų jei jos vis dar uždėtos ir viskas turėtų veikti 
|
|
Į viršų |
|
 |
Eliza
|
Pranešimo tema: Re: "Išgelbėk draugą!" Parašytas: Gruodis 10th, 2014, 4:51 pm |
|
Ištikimasis Užsiregistravo: Gruodis 28th, 2010, 3:27 am Pranešimai: 1911 Miestas: Aberdeen
|
OMG! O kur privatumas? Įlindo į profilį, čia kaip Įlindo į lovą! Negalima be sutikimo!!! 
_________________ Gyvenimas nenumatė padaryti iš mūsų tobulybės. Tobulybių vieta muziejuje. /E.M.Remarkas/
|
|
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
sauleegrazza
|
Pranešimo tema: Re: "Išgelbėk draugą!" Parašytas: Gruodis 10th, 2014, 4:58 pm |
|
|
fox'as rašė: buvai išjungusi Išjungti BBKodą, Išjungti šypsenėles, Išjungti automatinį URL adresų apdorojimą, todėl ir nerodė  Jei nerodys, tai nuimk varneles nuo šitų trijų funkcijų jei jos vis dar uždėtos ir viskas turėtų veikti  Tai tiesiog varneles reikėjo nuimti? Ačiū  Eliza rašė: OMG! O kur privatumas? Įlindo į profilį, čia kaip Įlindo į lovą! Negalima be sutikimo!!!  Įlindo ir išlindo  Nelabai čia to privatumo yra, viskas yra išsakoma atvirai, o jei kas ir yra, tai tikiuosi, kad mūsų adminai yra tolerantiški ir diskretiški forumo narių atžvilgiu 
|
|
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
Eliza
|
Pranešimo tema: Re: "Išgelbėk draugą!" Parašytas: Gruodis 10th, 2014, 5:04 pm |
|
Ištikimasis Užsiregistravo: Gruodis 28th, 2010, 3:27 am Pranešimai: 1911 Miestas: Aberdeen
|
Aš jaučiuosi įbauginta, dabar, kai žinau, kad kiekvienas adminas gali įlisti į mano profilį man nežinant. I feel lost and betrayed 
Prikabinti failai: |

3cd8a33a.png [ 132.63 KiB | Peržiūrėta 2088 kartus(ų) ]
|
_________________ Gyvenimas nenumatė padaryti iš mūsų tobulybės. Tobulybių vieta muziejuje. /E.M.Remarkas/
|
|
Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
 |
|
 |