|
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
|
Puslapis 1 iš 1
|
[ 10 pranešimai(ų) ] |
|
victaras
|
Pranešimo tema: Gitaristas - Kaune Parašytas: Liepa 30th, 2010, 11:41 pm |
|
Šauktinis Užsiregistravo: Liepa 30th, 2010, 11:32 pm Pranešimai: 5
|
Gera diena visiems,
gitara grojantis asmuo (aš), perkopęs pilnametystės ribą, bet vis dar negalintis puikuotis senatvės pensija, ieško grupės. Sudaryti naują sąstatą grojimui taip pat domina. Groju elektrine gitara, muzikos stilius turi būt sunkusis rokas ir bet kas už jį sunkesnio. Nemėgstu girtis, bet nesu naujokas, turiu savą aparatūrą, turiu noro grot kurt ir tobulėt.
taigis, jeigu turit kokių pasiūlymų - prašau kreiptis į skype, vardas viktorasmac, arba čia per asmeninę žinutę, kas būtų netgi priimtiniau man.
Viktoras.
|
|
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
Silverblade
|
Pranešimo tema: Re: Gitaristas - Kaune Parašytas: Liepa 31st, 2010, 2:33 pm |
|
Site Admin Užsiregistravo: Liepa 5th, 2009, 11:24 pm Pranešimai: 6423 Miestas: Naujoji Jeruzalė :)
|
Pirmiausia sveikas prisijungęs į teisingą erdvę  Labai tikiu, kad susidomės tavo skelbimu kas nors. Čia visi kūrybingi 
_________________ Nesvarbu, kiek gyvenime metų. Svarbu, kiek metuose gyvenimo.
|
|
Į viršų |
|
 |
dolic
|
Pranešimo tema: Re: Gitaristas - Kaune Parašytas: Rugpjūtis 11th, 2010, 4:03 pm |
|
Ištikimasis Užsiregistravo: Lapkritis 28th, 2009, 3:06 pm Pranešimai: 1600 Miestas: Alytus
|
jo, bifurkacija vis bosistus pragano, manau, susidomes.
_________________ army 777 and you fly into the heaven.
|
|
Į viršų |
|
 |
Fire Face
|
Pranešimo tema: Re: Gitaristas - Kaune Parašytas: Rugsėjis 22nd, 2010, 7:10 pm |
|
Šviesos riteris Užsiregistravo: Rugsėjis 16th, 2009, 2:38 pm Pranešimai: 196 Miestas: Garliava
|
dolic rašė: jo, bifurkacija vis bosistus pragano, manau, susidomes. Super, patariu - šitą bosistą reik griebt Kurie čia iš Bifurkacijos? Chebra, tokie žmonės nesimėto 
_________________ R.I.P. - Rock in peace.
|
|
Į viršų |
|
 |
676
|
Pranešimo tema: Re: Gitaristas - Kaune Parašytas: Rugsėjis 22nd, 2010, 9:04 pm |
|
Servus Servorum Užsiregistravo: Spalis 11th, 2009, 11:08 pm Pranešimai: 10966
|
dolic rašė: jo, bifurkacija vis bosistus pragano, manau, susidomes. victarai, jei pasijungei neseniai tai šito bajerio turbūt nesuprasi. Jei turėsi laiko pasiskaitysi po Bifurkacijos temą viewtopic.php?f=44&t=1911&p=18878#p18878O šiaip džiugu, kad prisijungei Gal turi kur nors patalpinęs savo įrašus, kad pasiklausyti tai, ką ir kaip grojai iki šiol? 
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
victaras
|
Pranešimo tema: Re: Gitaristas - Kaune Parašytas: Rugsėjis 27th, 2010, 7:29 pm |
|
|
676 rašė: dolic rašė: jo, bifurkacija vis bosistus pragano, manau, susidomes. victarai, jei pasijungei neseniai tai šito bajerio turbūt nesuprasi. Jei turėsi laiko pasiskaitysi po Bifurkacijos temą viewtopic.php?f=44&t=1911&p=18878#p18878O šiaip džiugu, kad prisijungei Gal turi kur nors patalpinęs savo įrašus, kad pasiklausyti tai, ką ir kaip grojai iki šiol?  Jau buvau skaitinėjęs šią temą, ir šiaip, gandai sklando apie tuos jų bosistus. Kadaise aš taipogi buvau bosistas, taip kad esant aparatūrai galėčiau prisimint įgūdžius, nes šiuo momentu esu apsirūpines tik elektrinės gitaros technika  Įrašų pritalpinęs internete neturiu, bet esu atviras susitikimams/pasigrojimams  be to atsakyti tiksliai ką grojau iki šiol nelabai ir įmanoma, maždaug buvo taip (čia laikui bėgant): hard rock/heavy metal/classic rock/power metal/speed metal/oldskool death metal/brutal death metal/heavy metal/classic rock/glam metal/heavy metal/power metal.
|
|
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
676
|
Pranešimo tema: Re: Gitaristas - Kaune Parašytas: Rugsėjis 27th, 2010, 7:33 pm |
|
Servus Servorum Užsiregistravo: Spalis 11th, 2009, 11:08 pm Pranešimai: 10966
|
victaras rašė: <...> Įrašų pritalpinęs internete neturiu, bet esu atviras susitikimams/pasigrojimams  be to atsakyti tiksliai ką grojau iki šiol nelabai ir įmanoma, maždaug buvo taip (čia laikui bėgant): hard rock/heavy metal/classic rock/power metal/speed metal/oldskool death metal/brutal death metal/heavy metal/classic rock/glam metal/heavy metal/power metal. O yra dar toks metalas, kurio esi dar negrojęs? 
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
victaras
|
Pranešimo tema: Re: Gitaristas - Kaune Parašytas: Rugsėjis 28th, 2010, 5:54 pm |
|
|
676 rašė: victaras rašė: <...> Įrašų pritalpinęs internete neturiu, bet esu atviras susitikimams/pasigrojimams  be to atsakyti tiksliai ką grojau iki šiol nelabai ir įmanoma, maždaug buvo taip (čia laikui bėgant): hard rock/heavy metal/classic rock/power metal/speed metal/oldskool death metal/brutal death metal/heavy metal/classic rock/glam metal/heavy metal/power metal. O yra dar toks metalas, kurio esi dar negrojęs?  Na, nepaisant kad esam įrašę black metal parodiją, tai šito stiliaus realiai pagrot negalėčiau, dar doom metal, dar technical death, dar daug visokių visokybių 
|
|
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
victaras
|
Pranešimo tema: Re: Gitaristas - Kaune Parašytas: Lapkritis 6th, 2010, 8:30 pm |
|
|
up, galiu iniciatyviai kurt naują grupę, galiu rašyt muziką, gitarų, boso partijas, ir būgnams jei reikia 
|
|
Į viršų |
|
 |
mklanas
|
Pranešimo tema: Re: Gitaristas - Kaune Parašytas: Lapkritis 12th, 2010, 8:59 pm |
|
Kryžiaus paladinas Užsiregistravo: Rugsėjis 20th, 2009, 2:50 pm Pranešimai: 320 Miestas: kaunas
|
Na, Bifurkacija kol kas dar turi Bosistę  Tuo klausimu neproblema 
_________________ Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą...
|
|
Į viršų |
|
 |
|
Puslapis 1 iš 1
|
[ 10 pranešimai(ų) ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
 |
|
 |