|
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
Lukas
|
Pranešimo tema: Parašytas: Rugsėjis 20th, 2009, 5:35 pm |
|
Kryžiaus paladinas Užsiregistravo: Rugsėjis 18th, 2009, 3:25 pm Pranešimai: 395 Miestas: Rokiškis
|
O aš jau buvau suabejojęs, kad draugams klaidingą alermą skelbiu. ;]
|
|
Į viršų |
|
 |
Silverblade
|
Pranešimo tema: Parašytas: Rugsėjis 20th, 2009, 5:40 pm |
|
Site Admin Užsiregistravo: Liepa 5th, 2009, 11:24 pm Pranešimai: 6423 Miestas: Naujoji Jeruzalė :)
|
Lukai, cituoji Jerusalem. O gal turi įrašą? Bent kokį nors mp3?
_________________ Nesvarbu, kiek gyvenime metų. Svarbu, kiek metuose gyvenimo.
|
|
Į viršų |
|
 |
Lukas
|
Pranešimo tema: Parašytas: Rugsėjis 23rd, 2009, 8:15 am |
|
Kryžiaus paladinas Užsiregistravo: Rugsėjis 18th, 2009, 3:25 pm Pranešimai: 395 Miestas: Rokiškis
|
Klausymas. Gal kas žinot ar ten yra prie pat kur pastatyti autobusą?
|
|
Į viršų |
|
 |
Rūta
|
Pranešimo tema: Parašytas: Rugsėjis 23rd, 2009, 8:41 am |
|
Egzorcistas Užsiregistravo: Rugsėjis 4th, 2009, 11:00 am Pranešimai: 984
|
.
Paskutinį kartą redagavo Rūta Gruodis 11th, 2013, 5:26 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
|
|
Į viršų |
|
 |
Pumba
|
Pranešimo tema: Parašytas: Rugsėjis 23rd, 2009, 8:49 am |
|
Ištikimasis Užsiregistravo: Rugsėjis 7th, 2009, 11:23 am Pranešimai: 1378 Miestas: Vilnius
|
Lukas rašė: Klausymas. Gal kas žinot ar ten yra prie pat kur pastatyti autobusą?
Senamiestis... Labai judri vieta ir labai siaura gatvė... Jei autobusiuką tai gal ir šalia kažkur pastatysit o jei normalų autobusą tai gal bandykite iš kart prie rotušės važiuoti, ten ir sukiotis lengviau ir parkingui vietos daugiau. O jei ir ten ne tai prie buvusios "Lietuvos" kino teatro iš kiemo pusės...
_________________ Akuna Matata, su Jėzumi aš viską galiu...
|
|
Į viršų |
|
 |
Rūta
|
Pranešimo tema: Parašytas: Rugsėjis 23rd, 2009, 1:46 pm |
|
|
.
Paskutinį kartą redagavo Rūta Gruodis 11th, 2013, 5:27 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
|
|
Į viršų |
|
 |
Gretukas*
|
Pranešimo tema: Parašytas: Rugsėjis 23rd, 2009, 2:21 pm |
|
Karys Užsiregistravo: Rugsėjis 9th, 2009, 3:28 pm Pranešimai: 57 Miestas: Kaunas
|
na va... pasirodo dar ir taip būna. kaip tik šį šeštadienį važiuoju į Vilnių, tik kad į kitą koncertą...  gaila...
|
|
Į viršų |
|
 |
N18
|
Pranešimo tema: Parašytas: Rugsėjis 23rd, 2009, 4:25 pm |
|
Šviesos riteris Užsiregistravo: Rugsėjis 6th, 2009, 2:17 pm Pranešimai: 156 Miestas: Jurbarkas
|
Gretukas* rašė: na va... pasirodo dar ir taip būna. kaip tik šį šeštadienį važiuoju į Vilnių, tik kad į kitą koncertą...  gaila...
Žinau, kad dar tuo pačiu laiku bus Doors'ų projekto koncas. tai nors persiplėšk pusiau  bet aš tai vistiek į "ATBUDIMĄ" eisiu
Tik labai man smalsu, kaip mes su Rūta ir Goštauta spėsim į paskutinį autobusą  ar neteks mums pas kažką apsistoti nakvynei 
_________________ Gyvenimas yra tai, kas vyksta, kol jūs esate užsiėmęs kitais darbais
|
|
Į viršų |
|
 |
Rūta
|
Pranešimo tema: Parašytas: Rugsėjis 23rd, 2009, 4:44 pm |
|
|
.
Paskutinį kartą redagavo Rūta Gruodis 11th, 2013, 5:28 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
|
|
Į viršų |
|
 |
margreth
|
Pranešimo tema: Parašytas: Rugsėjis 23rd, 2009, 4:52 pm |
|
Kryžiaus paladinas Užsiregistravo: Rugsėjis 15th, 2009, 6:07 pm Pranešimai: 496 Miestas: Vilnius
|
Rūta rašė: http://www.lrytas.lt/-12536180031251878586-krikščioniško-roko-muzika-budins-vilnių-nuotraukos.htm Kadangi važiuoju pirmą kartą į Atbudimą, tai smalsu iš anksto apsižiūrėti teritoriją  žiūrėkit nuorodą, jei ir jums taip pat kaip man 
Aš irgi šiam renginy būsiu naujokė  O sakykit, kas jau dalyvavęs, ar viskas taip šeštą nulis nulis ir prasideda? Mat kadangi mano buvimo ten laikas bus ribotas, tai nesinorėtų jo švaistyt laukimui...
_________________ Kalbėk apie Kristų tik paklaustas. Tačiau gyvenk taip, kad tave apie Jį paklaustų! (Paul Claudel)
|
|
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
Silverblade
|
Pranešimo tema: Parašytas: Rugsėjis 23rd, 2009, 5:07 pm |
|
Site Admin Užsiregistravo: Liepa 5th, 2009, 11:24 pm Pranešimai: 6423 Miestas: Naujoji Jeruzalė :)
|
Siūlau pasirodyti bent 10 min. vėliau :wink:
_________________ Nesvarbu, kiek gyvenime metų. Svarbu, kiek metuose gyvenimo.
|
|
Į viršų |
|
 |
N18
|
Pranešimo tema: Parašytas: Rugsėjis 23rd, 2009, 5:25 pm |
|
Šviesos riteris Užsiregistravo: Rugsėjis 6th, 2009, 2:17 pm Pranešimai: 156 Miestas: Jurbarkas
|
Silverblade rašė: Siūlau pasirodyti bent 10 min. vėliau :wink:
Iš savo darbo praktikos ir aplamai gyvenimo, neesu mates tokio renginio kuris punktualiai būtų prasidėjęs numatytu laiku.
Silverblade, dar gerai, kad tik 10 min. 
_________________ Gyvenimas yra tai, kas vyksta, kol jūs esate užsiėmęs kitais darbais
|
|
Į viršų |
|
 |
Lukas
|
Pranešimo tema: Parašytas: Rugsėjis 23rd, 2009, 5:51 pm |
|
|
O kas girdėti apie tas kitas grupes?
|
|
Į viršų |
|
 |
Gretukas*
|
Pranešimo tema: Parašytas: Rugsėjis 24th, 2009, 7:25 pm |
|
Karys Užsiregistravo: Rugsėjis 9th, 2009, 3:28 pm Pranešimai: 57 Miestas: Kaunas
|
N18 rašė: Gretukas* rašė: na va... pasirodo dar ir taip būna. kaip tik šį šeštadienį važiuoju į Vilnių, tik kad į kitą koncertą...  gaila... Žinau, kad dar tuo pačiu laiku bus Doors'ų projekto koncas. tai nors persiplėšk pusiau  bet aš tai vistiek į "ATBUDIMĄ" eisiu  Tik labai man smalsu, kaip mes su Rūta ir Goštauta spėsim į paskutinį autobusą  ar neteks mums pas kažką apsistoti nakvynei 
jo?? na bet gaunasi taip kad dar bus toks koncertas Angelo Kelly, va ten eisiu aš 
|
|
Į viršų |
|
 |
Lukas
|
Pranešimo tema: Parašytas: Rugsėjis 26th, 2009, 9:43 am |
|
|
Važiuojam! Tikiuosi šaunaus koncerto, laimingos kelionės ir, kad labai kaklas po visko neskaudės... ;]
|
|
Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
 |
|
 |