|
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
Stan
|
Pranešimo tema: Re: Liftas Parašytas: Vasaris 25th, 2011, 11:37 pm |
|
Kryžiaus paladinas Užsiregistravo: Birželis 7th, 2010, 11:02 pm Pranešimai: 320
|
o skaičiai čia turi reikšmės? jei būtų pvz 7aukštis namas su liftu, jis tada liptų penktam aukšte, kai nelytų ir taip toliau?
|
|
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
Sigis
|
Pranešimo tema: Re: Liftas Parašytas: Vasaris 26th, 2011, 11:55 am |
|
Servus Servorum Užsiregistravo: Rugsėjis 26th, 2009, 1:11 pm Pranešimai: 5501 Miestas: Uostamiestis
|
Skaičiai nėra mano draugai, todėl patys iš savęs skaičiai neturi reikšmės. Gali būti gyvenamasis namas ir aukštesnis, bet ne žemesnis. Priklauso nuo to, kaip išdėstyti mygtukai lifto lentelėje. Jei tarkim būtų 18 aukštų ir žmogus gyventų 9 iš 18 tai jis, grįždamas namo, visada spaustų 9 a. mygtuką ir ten kokį nors "GO" (priklauso nuo lifto navarotų). Kaip pamename, lifte aukštus ženklinantys mygtukai išdėstyti vertikaliai; jei būtų išdėstyta horizontaliai, žmogus visada spaustų būtent tą mygtuką, kurio reikia ir nedalipinėtų laiptais iki savo buto durų. Parašiau maksimalią užuominą. Priedo dar pasižiūrėkite į ankstesniame mano apsisakyme pridėtą vieną paveiksliuką kuris yra prikabintas ir įvardytas kaip "piktasis elfas". Taigi, pateikiau jums ir vaizdinės ir tekstinės info daugiau, nei reikia.  VIliuosi sulaukti teisingo spėjimo, kad perduoti pereinamą prizą. 
_________________ „JĖZUS KRISTUS YRA VIEŠPATS!“ (Fil2,11).
|
|
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
Stan
|
Pranešimo tema: Re: Liftas Parašytas: Vasaris 26th, 2011, 12:30 pm |
|
|
nu aš iš pradžių pagalvojau, kad gal pilietis mūsų liliputas ir pasiekia tik 7 aukšto mygtuką, bet prie ko tos lietingos dienos? 
|
|
Į viršų |
|
 |
apuokas
|
Pranešimo tema: Re: Liftas Parašytas: Vasaris 26th, 2011, 2:11 pm |
|
Kryžiaus paladinas Užsiregistravo: Rugsėjis 11th, 2009, 12:04 am Pranešimai: 458 Miestas: Owl Cave
|
kai lyja jis turi skėtį, su kuoriuo pasiekia ir aukščiau esančius mygtukus:)
_________________ Žingeidi asmenybė
|
|
Į viršų |
|
 |
Stan
|
Pranešimo tema: Re: Liftas Parašytas: Vasaris 26th, 2011, 4:16 pm |
|
|
tiksliai. čia mano mąstymą smarkiai sugadinęs dažniausiai lietingomis naudojamas kapišonas 
|
|
Į viršų |
|
 |
Sigis
|
Pranešimo tema: Re: Liftas Parašytas: Vasaris 26th, 2011, 11:03 pm |
|
Servus Servorum Užsiregistravo: Rugsėjis 26th, 2009, 1:11 pm Pranešimai: 5501 Miestas: Uostamiestis
|
apuokas rašė: kai lyja jis turi skėtį, su kuoriuo pasiekia ir aukščiau esančius mygtukus:) TAIP!Taigi, brol apuoke, prizas vėl tavo rankose ir su džiaugsmu jį perleidžiu: 
|
|
Į viršų |
|
 |
Sigis
|
Pranešimo tema: Re: Liftas Parašytas: Vasaris 26th, 2011, 11:06 pm |
|
|
Stan labai gerai galvojai, o tas Puku supainiojimas dėl lietingų dienų pakišo koją. Šeip ir ankščiau buvo spėjimas dėl žmogaus ūgio, tačiau, na - kaipgi žmogus pailgėja lietingomis dienomis? Va, o Apuokas viską sudėliojo savo vietas. 
|
|
Į viršų |
|
 |
sauleegrazza
|
Pranešimo tema: Re: Liftas Parašytas: Vasaris 26th, 2011, 11:20 pm |
|
Hero of 777 Užsiregistravo: Sausis 6th, 2010, 9:32 pm Pranešimai: 3570
|
Aš, pavyzdžiui, nenaudoju skėčio (net ir lietingom dienom), tai man būtį problemų lifte, žinant mano ūgį 
_________________ Some people come in your life as blessings, others come in your life as lessons..
|
|
Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
 |
|
 |