|
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
sauleegrazza
|
Pranešimo tema: Re: Mt 7, 7 Parašytas: Liepa 6th, 2011, 8:15 pm |
|
Hero of 777 Užsiregistravo: Sausis 6th, 2010, 9:32 pm Pranešimai: 3570
|
OKULTISTE rašė: Ar gi nematai, kad gauni to, ko prašei? Pasidomėk... Neįsižeisk, bet nemanau, kad bent nutuoki, ko prašau ar neprašau.
_________________ Some people come in your life as blessings, others come in your life as lessons..
|
|
Į viršų |
|
 |
OKULTISTE
|
Pranešimo tema: Re: Mt 7, 7 Parašytas: Liepa 6th, 2011, 8:36 pm |
|
Hero of 777 Užsiregistravo: Spalis 10th, 2009, 4:03 pm Pranešimai: 2395
|
Tikrai nežinau, bet manau, kad turi pakankamai žinių, jog mokėtum tinkamai "belsti"... Tad ir raginu suklusti, ar niekas nesako "Užeik, durys praviros"...
_________________ KLIEDŽIU...
|
|
Į viršų |
|
 |
sauleegrazza
|
Pranešimo tema: Re: Mt 7, 7 Parašytas: Liepa 6th, 2011, 8:45 pm |
|
|
O taip, tai - Jėzus, seniai bekalbėjau su Juo, tai turbūt dėl to ir atidarė 
_________________ Some people come in your life as blessings, others come in your life as lessons..
|
|
Į viršų |
|
 |
OKULTISTE
|
Pranešimo tema: Re: Mt 7, 7 Parašytas: Liepa 6th, 2011, 9:28 pm |
|
|
Tai pirmyn! Susitikit. Gal iš tikro Jis prie tavo durų beldžia... O Tu juk žinai, kaip Jį priimti... Va dabar pas mane Jis svečiuojasi ir perinstaliuoja mane, tai atsiprašau, jei kliedžiu...
|
|
Į viršų |
|
 |
sauleegrazza
|
Pranešimo tema: Re: Mt 7, 7 Parašytas: Liepa 6th, 2011, 9:30 pm |
|
|
Viskam yra metas ir kiekvienam reikalui tinkamas laikas po dangumi 
|
|
Į viršų |
|
 |
OKULTISTE
|
Pranešimo tema: Re: Mt 7, 7 Parašytas: Liepa 6th, 2011, 9:35 pm |
|
|
Niam,Koheletas... Jo, tikrai yra tam tikras laikas, kada artimiausioje bažnyčioje bus Šv. Mišios...
|
|
Į viršų |
|
 |
sauleegrazza
|
Pranešimo tema: Re: Mt 7, 7 Parašytas: Liepa 6th, 2011, 9:38 pm |
|
|
Šiandien kaip tik buvau..  Kažkodėl man atrodo, kad reiktų grįžti prie "užrakintų durų" 
|
|
Į viršų |
|
 |
OKULTISTE
|
Pranešimo tema: Re: Mt 7, 7 Parašytas: Liepa 6th, 2011, 9:41 pm |
|
|
Tai kurių galų Tau tada belsti į duris to, kuris jau yra pas Tave?
|
|
Į viršų |
|
 |
Atleisk
|
Pranešimo tema: Re: Mt 7, 7 Parašytas: Liepa 6th, 2011, 9:44 pm |
|
Servus Servorum Užsiregistravo: Rugsėjis 6th, 2009, 12:40 pm Pranešimai: 5103
|
_________________ Aš - ne Dievas, kad atleisčiau.
|
|
Į viršų |
|
 |
sauleegrazza
|
Pranešimo tema: Re: Mt 7, 7 Parašytas: Liepa 6th, 2011, 9:52 pm |
|
|
Šiaip čia diskutuojama apie ištrauką, o ne apie mane 
|
|
Į viršų |
|
 |
Atleisk
|
Pranešimo tema: Re: Mt 7, 7 Parašytas: Liepa 6th, 2011, 9:58 pm |
|
Servus Servorum Užsiregistravo: Rugsėjis 6th, 2009, 12:40 pm Pranešimai: 5103
|
_________________ Aš - ne Dievas, kad atleisčiau.
|
|
Į viršų |
|
 |
fox'as
|
Pranešimo tema: Re: Mt 7, 7 Parašytas: Liepa 6th, 2011, 10:03 pm |
|
Site Admin Užsiregistravo: Rugpjūtis 14th, 2009, 12:18 am Pranešimai: 7524 Miestas: K Pax
|
Gal grįžkit prie temos?
Kiek laiko reikia belstis kad tave įleistų? Ir kada žinoti kad įleido? (na čia metaforiškai kalbu apie JK įsileidimą į savo gyvenimą, tai gi atsakymas 'kai jau įėjai tai žinok jau įleido' netinka)
_________________ https://www.facebook.com/paranormalu https://www.facebook.com/ParanormalusHumoras
|
|
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
Sigis
|
Pranešimo tema: Re: Mt 7, 7 Parašytas: Liepa 7th, 2011, 9:38 am |
|
Servus Servorum Užsiregistravo: Rugsėjis 26th, 2009, 1:11 pm Pranešimai: 5501 Miestas: Uostamiestis
|
insanity rašė: <...> Kiek laiko reikia belstis kad tave įleistų? Ir kada žinoti kad įleido? <...> Na man buvo, jog Jėzus kristus beldė, duris širdies jam atvėriau ir buvo iš karto labai aiškiai sužinota. Tai galiu išdėstyti papunkčiui: 1. Ledas. Širdis buvo tarsi lede, tokiame kietame lede, tarsi šaldiklio užšaldyta, tarsi greito užšaldymo pica - kieta, traški, nejautri. Kai Jėzus Kristus įėjo, jis tą ledą labai greitai išlydė ir tas vanduo nuo širdies pasileido per akis. Verkiau ir nesupratau kodėl, pirmą kart verkiau sau nesuvokiama prasme. Gyvenime yra tekę daug verkti ir visad buvo gėda verkti, "nes vyrai neverkia", o tada verkiau ir buvau laimingas! 2. Išorė. Vidus visada pasireiškia į išorę. Buvo, jog gyvenau palaidą gyvenimo būdą ir kitus vedžiau "iš kelio". Po atsivertimo ir Jėzaus Kristaus įsileidimo viskas pasikeitė 180 laipsnių kampu ir draugai man pradėjo priekaištauti - pats pamokei mus rūkyti, o dabar metei? Baigėsi keiksmai, baigėsi alkoholio besaikis vartojimas, buvau stebuklingai išgydytas nuo rūkymo. Kitiems, būna, iki įtikėjimo tyleniai o po to - kalba, nesustabdysi. Man atvirkščiai - iki įtikėjimo plepėjau nesustodamas, po to - vis mažiau ir mažiau. 3. Artimieji. Mama labai įtariai stebėjo, kai atsiverčiau, manė, jog papuoliau į sektą. Vėliau išsiaiškinome, dabar mes labai gerai sutariame, bet tikėjimo klausimais diskutuoti su ja vis dar negaliu - nepavyksta šaltai ir ramiai pasakyti, jog neieškotų atsakymų astrologijoje, horoskopuose ir sapnininke. Draugai pasikeitė, nebeįdomu būti su tais, su kuriais ankščiau praleisdavau didžiąją paros dalį kasdien. Liko tik tie seni draugai, su kuriais galima kalbėtis ne vien alkoholio temomis. Ženklai, lydintys Jėzaus Kristaus gyvenimą tavyje, yra tokie stiprūs, jog nelieka jokių abejonių - Jėzus Kristus gyvena mano, tavo, mūsų viduje!  P.S. "Kiek laiko reikia belsti?" Jėzus Kristus beldžiasi į mūsų širdį nuo pat mūsų gimimo iš mamos. 
_________________ „JĖZUS KRISTUS YRA VIEŠPATS!“ (Fil2,11).
|
|
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
kukulis
|
Pranešimo tema: Re: Mt 7, 7 Parašytas: Liepa 7th, 2011, 10:24 am |
|
Hero of 777 Užsiregistravo: Gegužė 18th, 2010, 1:24 pm Pranešimai: 4675 Miestas: Kaunas
|
Panašiai ir man kaip ir Nesvarbu, gal tik mažesniame lygyje  Pamenu kažkaip atkreipiau dėmesį, kad vyrų draugijoje, pagrindinės kalbos apie išgertuves ir apie seksualinius dalykus  Na, gal dar kažkiek apie sportą ir apie žvejybą. Bet kažkokios tokios diskusijos apie gyvenimo prasmę ar dvasinius dalykus nepasitaikė. Vienetiniais atvejais su keliais draugais yra tekę šiomis temomis kalbėti, bet tik ne didelėse kompanijose 
_________________ O kraujau ir vandenie! Kurs ištryškai iš Jėzaus širdies, Kaip Dievo begalinio gailestingumo mums versmė. Pasitikiu tavimi!
|
|
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
sauleegrazza
|
Pranešimo tema: Re: Mt 7, 7 Parašytas: Liepa 7th, 2011, 11:01 am |
|
|
man neteko išgyventi nieko panašaus. nuo mažens buvau pažindinama su Jėzumi. nebuvo mano gyvenime jokio "super atsivertimo", tik suvokimas, pažinimas atėjo palaipsniui. Kartais pavydžiu tiems, kurie yra patyrę atsivertimą ir tiesiog degė tuo, kunkuliavo emocijos. man buvo kur kas paprasčiau. Čia panašiai kaip mama: vieni išgyvena, kai randa ją, kiti visada su ja būna, bet tai meilės mamai nepakeičia  Sugluminot mane, pradėdami pasakoti apie Jėzaus baldimąsi į žmogaus širdį... ar tai neatspindi kita ištrauka: "Štai aš stoviu prie durų ir beldžiu.."? 
|
|
Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
 |
|
 |