|
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
Pauliukas
|
Pranešimo tema: Re: Kas yra emo? Parašytas: Kovas 12th, 2012, 6:15 pm |
|
Ištikimasis Užsiregistravo: Lapkritis 27th, 2009, 11:48 pm Pranešimai: 1382 Miestas: Aalborg
|
nu va vargšus emo laiko homoseksualais ir žudo. Et... Nėra ramybės jiems. Delfio straipsnis
_________________ Sakykime TAIP viskam kas gera!! :)
|
|
Į viršų |
|
 |
Puku
|
Pranešimo tema: Re: Kas yra emo? Parašytas: Kovas 12th, 2012, 11:53 pm |
|
Servus Servorum Užsiregistravo: Rugsėjis 14th, 2010, 8:02 pm Pranešimai: 7500
|
Na tiesą pasakius man sukėlė nuostabą tai - kad ten yra "vietinių" emo. Tai juk savižudybė...
Beja Pauliuk, nereik būt emo... Mano daugumą iš mūsų ten akmenimis uždaužytų...
|
|
Į viršų |
|
 |
Silverblade
|
Pranešimo tema: Re: Kas yra emo? Parašytas: Kovas 13th, 2012, 12:26 am |
|
Site Admin Užsiregistravo: Liepa 5th, 2009, 11:24 pm Pranešimai: 6423 Miestas: Naujoji Jeruzalė :)
|
Čia tai jau nejuokinga... Tai ne tas pats kas gauti į dūdą dėl ilgų plaukų tarpuvartėje 
_________________ Nesvarbu, kiek gyvenime metų. Svarbu, kiek metuose gyvenimo.
|
|
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
saikas
|
Pranešimo tema: Re: Kas yra emo? Parašytas: Kovas 13th, 2012, 8:35 pm |
|
Hero of 777 Užsiregistravo: Rugsėjis 15th, 2009, 1:19 pm Pranešimai: 2358 Miestas: Vilnius
|
Situacija tikrai nejuokinga..  bet mane juokina delfio straipsnių logika: pavadinimas kaip ir aiškus "Irake homoseksualiai atrodantys jaunuoliai negyvai užmėtomi akmenimis", bet šiitų veiksmai kiek keistoki: "Mažiausiai dvi aukos buvo merginos". Ką tai reiškia??? Pažinojau keletą irakiečių, jie pasakojo, kad pas juos vaikinai dažnai vaikšto susikabinę rankomis ir tai nereiškia kad jie porelė. Papraščiausiai taip parodo, kad jie draugai, kaip kad draugės mūsuose vaikšto už rankučių. Nors dabar kas ten žino kaipten yra, mano pažįstami buvo krikščionys, o su tais šiitais tai nesupaistysi...
|
|
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
676
|
Pranešimo tema: Re: Kas yra emo? Parašytas: Kovas 18th, 2012, 9:29 pm |
|
Servus Servorum Užsiregistravo: Spalis 11th, 2009, 11:08 pm Pranešimai: 10966
|
Pauliukas rašė: nu va vargšus emo laiko homoseksualais ir žudo. Et... Nėra ramybės jiems. Delfio straipsnisKam nėra ramybės? 
Į viršų |
|
 |
Silverblade
|
Pranešimo tema: Re: Kas yra emo? Parašytas: Kovas 19th, 2012, 12:04 am |
|
Site Admin Užsiregistravo: Liepa 5th, 2009, 11:24 pm Pranešimai: 6423 Miestas: Naujoji Jeruzalė :)
|
676 rašė: Pauliukas rašė: nu va vargšus emo laiko homoseksualais ir žudo. Et... Nėra ramybės jiems. Delfio straipsnisKam nėra ramybės?  Nugi emo... 
|
|
Į viršų |
|
 |
676
|
Pranešimo tema: Re: Kas yra emo? Parašytas: Kovas 19th, 2012, 12:26 am |
|
Servus Servorum Užsiregistravo: Spalis 11th, 2009, 11:08 pm Pranešimai: 10966
|
Silverblade rašė: 676 rašė: Pauliukas rašė: nu va vargšus emo laiko homoseksualais ir žudo. Et... Nėra ramybės jiems. Delfio straipsnisKam nėra ramybės?  Nugi emo...  Tai, kad iš straipsnio supratau, kad jie ne emo, o gėjiškai atrodantys berniukai http://paper-bird.net/2012/03/09/graphi ... -campaign/
Į viršų |
|
 |
Pauliukas
|
Pranešimo tema: Re: Kas yra emo? Parašytas: Kovas 19th, 2012, 10:15 pm |
|
Ištikimasis Užsiregistravo: Lapkritis 27th, 2009, 11:48 pm Pranešimai: 1382 Miestas: Aalborg
|
Pauliukas rašė: nu va vargšus emo laiko homoseksualais ir žudo. Et... Nėra ramybės jiems. Delfio straipsnisapskritai nemanau, kad dauguma visuomenės apie emo judėjimą (ypač vaikinų atžvilgiu) atsilieptų skirtingai, negu irakiečiai.
|
|
Į viršų |
|
 |
Puku
|
Pranešimo tema: Re: Kas yra emo? Parašytas: Kovas 20th, 2012, 12:14 am |
|
Servus Servorum Užsiregistravo: Rugsėjis 14th, 2010, 8:02 pm Pranešimai: 7500
|
676 rašė: Nugi emo...  Tai, kad iš straipsnio supratau, kad jie ne emo, o gėjiškai atrodantys berniukai http://paper-bird.net/2012/03/09/graphi ... -campaign/[/quote] Tai kad tavo straipsnyje kaip itk ir rašoma apie Emo kultūrą  Ir kad represijos ne tik Irake, bet ir kitose valstybėse - pvz Rusijoje. Baigsis čia tas Emo rojus tuoj... kaip ir kitų neformalų.
|
|
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
salia
|
Pranešimo tema: Re: Kas yra emo? Parašytas: Gegužė 5th, 2012, 2:02 pm |
|
Šauktinis Užsiregistravo: Gegužė 5th, 2012, 1:32 pm Pranešimai: 2
|
Kas yra emo? Emo tai ne toks žmogus koks įsivaizduojamas. Tai nebūtinai save pjaustantis, depresuotas žmogus. Aš tarkim save pjausčiau, tačiau manęs emo negalėjai pavadinti. Emo nebūtinai reiškia juodą spalvą, kraują, peilius, grandinėmis apsikarsčiusius žmones. Emo yra labai skirtingai suvokiamas, suprantamas ir kiekvienam tai yra skirtingas dalykas, nors daug kam emo yra juoda spalva. Aš mėgstu juodą spalvą, keistus dalykus, nagus lakuotis juodai, tačiau nežinau ar aš emo. Galbūt. Kartą mane draugas pavadino gote dėl tų juodų nagų(tai buvo pirmas kartas). Sako: -O... Man patinka gotės. Žmonės yra sukūrę rėmus kaip turi atrodyti emo ir gotai. Tačiau viskas yra kitaip. Emo ar gotai šypsosi, juokiasi, nebūtinai mėgsta juodą spalvą, grandines, kraują. Emo yra emo dėl savo ideologijos, požiūrio. Gotai yra gotai dėl to pačio. Emo yra žmonės. Štai kas jie yra. Galbūt kitokie ir keisti žmonės savo mintimis, tačiau žmonės. Tas pats juk ir su visokiais gėjais ir lezbietėmis. Tik žmonės. Jie renkasi kitaip gyventi ir tegul. Svarbu to viešai nereiškia ir nedaro nieko baisaus. Kas kita yra žmogžudžiai, prievartautojai, kurie tai daro ne norėdami atkeršyti(ši priežastis suprantama), tačiau šiaip sau, norėdami malonumo ar kaip tas jausmas vadinasi. Tai jau yra kas kita ir tai baisu. Manau atsakiau į tą klausimą "Kas yra emo?". Tikiuosi. O aš šypsausi net jei esu emo ar gotė. 
|
|
Į viršų |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
Silverblade
|
Pranešimo tema: Re: Kas yra emo? Parašytas: Gegužė 5th, 2012, 5:08 pm |
|
|
Malonu matyti naujus veidus  Taip, dažnai žmonėms priklijuojamos etiketės neįsigilinus, nesusipažinus... Iš išorės ir žaltys atrodo slidus. O nėra 
|
|
Į viršų |
|
 |
Pauliukas
|
Pranešimo tema: Re: Kas yra emo? Parašytas: Gegužė 5th, 2012, 5:56 pm |
|
|
Sveika prisijungus, Salia!:) Patiko tavo mintys, galbūt tu atgaivinsi liūdinčią forumo skiltį - EMO x)
|
|
Į viršų |
|
 |
kukulis
|
Pranešimo tema: Re: Kas yra emo? Parašytas: Gegužė 7th, 2012, 10:01 am |
|
Hero of 777 Užsiregistravo: Gegužė 18th, 2010, 1:24 pm Pranešimai: 4675 Miestas: Kaunas
|
salia rašė: Emo yra emo dėl savo ideologijos, požiūrio. Gotai yra gotai dėl to pačio. Va tą ir norėtųsi sužinoti. Kokia yra emo ideologija?
|
|
Į viršų |
|
 |
xDMx
|
Pranešimo tema: Re: Kas yra emo? Parašytas: Gegužė 26th, 2012, 12:04 am |
|
Karys Užsiregistravo: Gruodis 25th, 2009, 6:43 pm Pranešimai: 51
|
-
Paskutinį kartą redagavo xDMx Rugpjūtis 1st, 2013, 12:23 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
|
|
Į viršų |
|
 |
salia
|
Pranešimo tema: Re: Kas yra emo? Parašytas: Liepa 11th, 2012, 3:10 pm |
|
Šauktinis Užsiregistravo: Gegužė 5th, 2012, 1:32 pm Pranešimai: 2
|
Silverblade, nusprendžiau, kad čia atrasiu savęs dalelę. Dievas visas mano gyvenimas. Jo žmonės mano broliai ir seserys.  Teisingai kalbi. Pauliuk, ačiū.  Kukuli, man pačiai sunku atsakyti į šitą klausimą, nes aš pati nesu emo ir nepažįstu nei vieno emo. xDMx, čia emo? Man tai panašu į labai gražią muziką.
|
|
Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
 |
|
 |